U bent als manager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van uw organisatie-onderdeel. U wordt afgerekend op resultaten, u hebt te maken met sterk veranderende omgevingen, zoals de markt, of regelgeving, de economische situatie en de toenemende concurrentie uit binnen- en buitenland? U bent altijd op zoek naar mogelijkheden om efficiënter, effectiever, méér met minder te opereren? U bent ook maar een mens, die niet alles weet of kan, maar hebt een open blik voor nieuwe mogelijkheden, kennis, vaardigheden en inzichten.

De functionele managers’ rol in relatie tot projecten is het leveren van resources en toezicht houden op de projectmanager en de projectteamleden. Afhankelijk van zijn en hun ervaring varieert dat van uitgebreid toezicht tot weinig of geen. Functionele managers zijn vaak ook projectopdrachtgevers. Daarom moeten zij onderscheid kunnen maken tussen deze specifieke rol en hun normale activiteiten.

De manager speelt een belangrijke rol in de projectprocessen van een organisatie. DNA ondersteunt deze managers effectief door middel van Cadence Executive Briefings, Managing Project Managers & Team Members, Opdrachtgeverschap of Portfolio Management trainingen, coaching en expertise.

Praat eens met een DNA-adviseur, en ontdek wat in ons netwerk klaar staat om u te helpen bij training, projectmanagement development, leiderschap, coaching en andere professionele vaardigheden.