DNA is een organisatie met samenwerking ‘in de genen’. DNA is ook het hoofdkwartier van Cadence MC, de internationale topaanbieder van Projectmanagement trainingen, expertise en tools.

Met DNA Dynamics, gespecialiseerd in coaching van leidinggevenden en professionals, wordt coaching en professionele training vormgegeven, en samen met FairPlayatWork worden ODC assessments voor individuen en teams afgenomen en teruggekoppeld.

DNA heeft in de afgelopen decennia veel ervaring en expertise opgedaan, in profit- en non-profit organisaties. DNA heeft een brede klantenkring, in Nederland en internationaal, waaronder de industrie, financiële instellingen, zakelijke dienstverlening, IT, maatschappelijke dienstverlening en zorgsector, onderwijsorganisaties, ministeries, gemeenten en andere overheden. DNA organiseert trainingen (maatwerk en open) op de gebieden projectmanagement, Leiderschap en leidinggeven, Bedrijfskundige disciplines, Professionele vaardigheden en Coaching. DNA ontwerpt en voert maatwerk Management Development-trajecten uit. DNA adviseert organisaties bij de inrichting van werkprocessen en belangrijke veranderingen.
Doelgroep: managers en professionals. De experts waar DNA mee werkt zijn zonder uitzondering van zeer hoog professioneel niveau en beschikken over ruime ervaring.

 

Cadence MC werd opgericht in 1983, als aanbieder van project management training, advisering en ondersteunende tools. De aanpak en tools zijn met groot succes toegepast in tallozen bedrijven. Duizenden professionals, die een scala van industrieën en landen representeren hebben deelgenomen aan de trainingen. Cadence biedt een variëteit aan opleidingen en consulting diensten voor projectmanagers, teamleden, managers en executives.

De missie van Cadence is om u, de projectleider, uw team en uw bedrijf, te helpen succesvol te zijn: ‘Getting Projects Done’.. Sinds het begin van Cadence zijn technieken en vaardigheden ontwikkeld om de Cadence-benadering van project management internationaal zo effectief mogelijk te maken. Deze beproefde aanpak werkt voor alle sectoren en op alle niveaus binnen organisaties. De nadruk ligt op praktische, lage overhead technieken die onmiddellijk toe te passen zijn in uw werkomgeving.

Ervaren meesterbeoefenaars van projectmanagement zijn de enige adviseurs en trainers die voor Cadence werken. Zij beschikken elk over ten minste 15 jaar als functionele managers, projectmanagers, toegewijde consultants of trainers. De ervaring van het Cadence team levert krachtige impulsen aan haar klanten en hun vermogen om snel te veranderen.

Werken aan projectmanagementvaardigheden via de Cadence-aanpak stelt een bedrijf in staat om effectief te concurreren in de wereldmarkt.