DNA is een organisatie met samenwerking ‘in de genen’. DNA is ook het hoofdkwartier van Cadence MC, de internationale topaanbieder van Projectmanagement trainingen, expertise en tools.

Onze visie: de continue ontwikkeling van menselijk talent is van groot belang voor moderne organisaties. Mensen moeten flexibel zijn, talent is kapitaal, performanceverbetering telt en daarom moet kennis worden onderhouden. De individuele manager of professional heeft duidelijke wensen over zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Het is belangrijk om de ontwikkelingsbehoefte van de organisatie en die van mensen op elkaar te laten aansluiten.

Met DNA Dynamics, gespecialiseerd in coaching van leidinggevenden en professionals, wordt coaching en professionele training vormgegeven, en worden ODC assessments voor individuen en teams afgenomen en teruggekoppeld.

DNA heeft in de afgelopen decennia veel ervaring en expertise opgedaan, in profit- en non-profit organisaties. DNA werkt met een brede klantenkring, in Nederland en internationaal, waaronder de industrie, financiële instellingen, zakelijke dienstverlening, IT, maatschappelijke dienstverlening en zorgsector, onderwijsorganisaties. DNA organiseert trainingen (maatwerk en open) op de gebieden projectmanagement, Leiderschap en leidinggeven, Bedrijfskundige disciplines, Professionele vaardigheden en Coaching. DNA adviseert organisaties bij de inrichting van werkprocessen en belangrijke veranderingen.
Doelgroep: managers en professionals. De experts met wie DNA samenwerkt zijn zonder uitzondering van zeer hoog professioneel niveau en beschikken over ruime ervaring.